Vanwege het succes vorig jaar zijn studenten ook dit jaar welkom op de campus van Intracto in Herentals. Iedereen die nood heeft aan een rustige plek om te blokken, is welkom. Vorig jaar waren er meer dan 30 studenten die gebruik maakte van de rustige werkplek in het Herentalse groen.

Heel wat studenten gaan tijdens de blokperiode op zoek naar een rustige plek om comfortabel te kunnen studeren. Traditionele toppers zijn de bibliotheek en de abdij, maar Intracto voegt graag zijn eigen campus toe aan dat lijstje. De voornaamste troeven? Sterke wifi, straffe koffie, heerlijk fruit en de rust van de Kempense natuur.

Verlengd wegens succes

"Vorig jaar schreven er zich meer dan 30 studenten in. We kregen de reacties dat ze de dynamiek tussen rust, maar tegelijk in een bruisende omgeving, sterk op prijs stelden," zegt HR-verantwoordelijke Larissa Franck.

"Het was dan ook evident dat we ook dit jaar onze campus zouden openstellen voor blokkende studenten. We contacteren sowieso de studenten van vorig jaar opnieuw en via zowel social media als via pers hopen we studenten te bereiken zodat ze weten dat ze ook dit jaar welkom zijn."

Studiehulp van de experts

Larissa Franck: "Kennisdeling is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. We bieden de studenten niet alleen een aangename omgeving om zich voor te bereiden op de examens, maar ze kunnen indien nodig ook rekenen op de hulp van onze experts."

Intracto heeft op de campus in Herentals 160 specialisten op verschillende gebieden in huis, gaande van marketing en design tot development en technologische innovatie.

Inschrijven via formulier

Studenten die graag een of meerdere dagen komen blokken in Herentals kunnen zich inschrijven via dit formulier: https://www.intracto.com/nl-be/studeren-bij-intracto